Vsi natikači niso primerni za vsakogar in za vsako nogo

En dan sedim pri zdravniku in v prostor stopi elegantno oblečena ženska, pričeska urejena, make up v nulo, torbica elegantna, na koncu pa me natikači prav šokirajo. Nisem mogla razumeti, da je danes moda tako močna, da lahko ena ženska, ki je resnično urejena od glave do nog, tako samozavestno potem obuje natikače, ki so moderni in misli, da je to ok.

Prav zato sem prepričana, da niso vsi natikači za vsak stil. Velikokrat vidim ženske v srednjih letih ali pa še starejše, ki želijo ohranjati mladosten stil, da bi bile mlade, pa pošteno zgrešijo, ker se jim enostavno ne poda in na koncu izpadejo slabo, ker se vseeno vidijo njihova leta in so mladim potem smešne.

Tudi sama sem se zalotila, da me je zajel ta val staranja in kar naenkrat sem želela obleči oblačila, ki jih nosijo najstnice v moji omari za čevlje so se znašli pisani natikači in tako na prej. 

Kmalu sem spoznala, da to nisem več jaz, da sem ta leta prerasla, niti se nisem dobro počutila v svoji koži, nisem se znala obnašati, kajti moje obnašanje je bilo letom primerno, oblačenje pa ne. Tako so natikači vedno bolj ostajali v omari in obuvati sem se začela, kot sem se počutila. Včasih nas zanese, ker se ustrašimo za leta, ki tečejo in tako mislimo, da pa bodo tako imenovani natikači, ki jih nosijo mladi pomagali. Žal ne bodo, veliko več boste naredile zase, če se sprijaznite z leti in se temu primerno oblečete, tako kot vam odgovarja in ne tako, da boste izgledale mlajše in tako kot narekuje moda za mlade. Mogoče se osredotočite na modo vaših let in prav tako bodo v tej modi natikači, le primernejši vam. To pomeni, da niso vsi natikači primerni za vsako nogo in za vsakogar, izberite prave zase v katerih se boste dobro počutili.