Prihaja nov bullrun in zdaj pride pravi čas za nakup nepremičnine z Crypto

Ali vlagate v Crypto? Ali ste vedeli da v letu 2024 prihaja bullrun, ki se zgodi vsaka štiri leta in da bo to idelen čas za nakup nepremičnine z Crypto. Zdaj se vam poraja cel kup vprašanj v stilu kaj je Crypto, kaj je bullrun in zakaj je prav zdaj pravi čas za nakup nepremičnine z Crypto. 

No pa pojdimo po vrsti. Na vprašanje kaj je cryto lahko zelo preprosto odgovorimo, da je to alternativna valuta valutam, ki jih poznate kot so Euro in Dolar. Vendar obstaja zelo velika razlika in sicer, da so te valute preplete z različnimi funkcionalnostmi, zaradi katerih so lahko zelo zanimive za investitorje, posledično pa lahko prav zaradi vse večjega vlaganja v Crypto to pomeni, da bo vaša investicija poskočila za desetkrat ali celo več. Posledično bi to pomenilo, da lahko vaš portfolio v višini 20000 eurov poskoči na 200000 eur zaradi česar se lahko lažje odločite za nakup nepremičnine z Crypto.

Kot drugo se ljudje sprašujejo kaj za vraga je bullrun. Bullrun se običajno zgodi vsake štiri leta, ko se zgodi halving in go se nagrade za miniranje Bitcoina prepolovijo, posledično pa se poviša vrednost Bitcoina. In seveda to pomeni, da ves crypto trg dobesedno ponori z donosi. In seveda če ves trg nori, potem se bo dvignila tudi vrednosti vašega crypto vložka.

Prihaja nov bullrun in zdaj pride pravi čas za nakup nepremičnine z Crypto

Torej če si nikoli niste mogli privoščiti nakupa nepremičnine, če niste dovolj kreditno sposobni ampak si lahko privoščite investicijo v crypto, potem je leto 2024 leto, ko si bo za vas nakup nepremičnine z Crypto postal realna opcija nakupa nepremičnine. In seveda se zdaj sprašujete kje se lahko kupi nepremičnina z crypto valuto. Odgovor na to vprašanje vas čaka na povezavi v tem članku, saj obstaja nepremičninska agencija, ki se ukvarja in svetuje kako lahko pridete do vaše nepremičnine z vašim cryptom.